Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Un nou centru fix de vaccinare anti-COVID se deschide în Sectorul 6

Viața Medicală
Dorina Novac marţi, 28 septembrie 2021, ora 17:14

Un nou centru fix de vaccinare va fi deschis, începând cu 1 octombrie, în cartierul Drumul Taberei, Aleea Lunca Cernei 6A, fostul magazin caritabil SocialXchange.

Centrul va fi dotat cu cele mai noi și moderne echipamente, iar personalul specializat va asigura fluența procesului de vaccinare în cele mai bune condiții, au anunțat reprezentanții Primăriei Sectorului 6.

centru fix de vaccinare

De asemenea, în acest centru vaccinarea se face cu ser Pfizer.

Potrivit sursei citate, miercuri, 29 septembrie, este ultima zi în care cetățenii se pot vaccina la centrul de vaccinare Drive Thru Plaza.

Totodată, centrul de vaccinare din Calea Plevnei nr. 234 (Clubul seniorilor Mihai Eminescu ), îi așteaptă zilnic de la 08:00 – 20:00 pe toți cei care doresc să se vaccineze cu doze de vaccinuri Pfizer sau Johnson&Johnson.

Începând de marți, în centrele din Sectorul 6 se va administra și doza a III-a de vaccin Pfizer, pentru persoanele care au 180 de zile de la data efectuării dozei a doua.

„Conform Legii nr. 221, din 26 iulie 2021, și Ordinului 1863, din 10 septembrie 2021, emis de Ministerul Sănătății, persoanele care se vaccinează cu schemă completă de vaccinare după data de 31 august 2021 beneficiază de o zi liberă plătită, care nu se include în durata concediului de odihnă, precum și de o alocație de hrană în valoare totală de 100 de lei, sub forma tichetelor de masă pe suport de hârtie, respectiv 5 tichete în valoare de 20 de lei fiecare”, transmit reprezentanții Primăriei.

Numărul de persoane vaccinate până acum în centrele din sector este de 70.185.

Etichete: Johnson&Johnson centru de vaccinare vaccinare anti covid

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.