Newsflash
Știri

UMF Cluj: amfiteatrul „Prof. dr. Sergiu Duca” a fost modernizat

de L. Budin - nov. 2 2023
UMF Cluj: amfiteatrul „Prof. dr. Sergiu Duca” a fost modernizat

Costurile lucrărilor au fost suportate din fondurile Clinicii Medicală III, urmând ca dotările cu echipamente tehnologice să fie susținute de UMF „Iuliu Hațieganu”.

UMF „Iuliu Hațieganu” a marcat finalizarea lucrărilor de modernizare a amfiteatrului „Prof. dr. Sergiu Duca” din cadrul Institutului Regional de Gastroenterologie și Hepatologie „Prof. dr. Octavian Fodor” (Clinica Medicală III). 

De acum înainte, studenții și cadrele didactice au la dispoziție un spațiu complet reabilitat și bine dotat pentru desfășurarea cursurilor, se arată pe pagina de Facebook a universității clujene. 

La evenimentul de inaugurare a amfiteatrului modernizat au fost prezenți prof. dr. Anca Dana Buzoianu, rectorul UMF „Iuliu Hațieganu”, prof. dr. Nadim Al Hajjar, medic chirurg și noul președinte al Asociației Române de Chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatică şi Transplant Hepatic, dr. Mihai Mleșnițe, directorul IRGH Cluj și prof. dr. Marcel Tanţău, șeful Disciplinei Medicală III. 

Amfiteatrul, reabilitat după cele mai moderne standarde, își păstrează tradiția, fiind unul dintre locurile emblematice ale universității noastre”, se subliniază în postare.


Notă autor:

Sursă foto: Facebook UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe