Newsflash
Știri

UMF Cluj vrea să reabiliteze clădirea „Anatomie” cu bani europeni

de L. Budin - oct. 24 2023
UMF Cluj vrea să reabiliteze clădirea „Anatomie” cu bani europeni

Institutul „Anatomia” este prima și cea mai amplă construcție realizată în complexul medical universitar clujean, la înființarea acestuia, în 1888.

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca a depus un proiect cu finanțare europeană, în valoare estimată de 11 milioane de euro, care vizează reabilitarea clădirii respective.

În acest context, ne bucurăm de sprijinul acordat de Consiliul Județean Cluj pentru aprobarea, în cadrul ședinței extraordinare ce a avut loc joi, 19 octombrie, a însușirii documentației cadastrale de dezlipire pentru terenul pe care este amplasată clădirea, care ne-a fost solicitată de către Autoritatea de Finanțare”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a universității clujene.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe