Newsflash
Știri

UMF „Iuliu Hațieganu”: au început înscrierile pentru admitere

de L. Budin - iun. 21 2023
UMF „Iuliu Hațieganu”: au început înscrierile pentru admitere

Înscrierile se fac în perioada 12 iunie - 15 iulie, iar examenul de admitere are loc pe 23 iulie, anunță reprezentanții universității clujene.

Reprezentanții UMF „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca anunță oferta educațională pentru anul universitar 2023 – 2024, precum și calendarul desfășurării concursului de admitere.

Se scot la concurs, la programele de studii de licență în limba română, 1.080 de locuri la buget și taxă, se arată într-o postare pe Facebook. 

Dintre locurile anunțate, 400 de locuri sunt la Medicină, 100 de locuri la Medicină Dentară și 135 la Farmacie. 

De asemenea, la Asistență Medicală Generală sunt scoase la concurs 200 de locuri, la Balneo-fiziokinetoterapie şi Recuperare 95 de locuri, iar la Radiologie și Imagistică Tehnică Dentară și Nutriție și Dietetică, câte 50 de locuri.

Cei care s-au hotărât să urmeze unul dintre programele de studii ale universității clujene pot consulta oferta educațională pentru anul universitar 2023 – 2024 aici

Manualul BARRON’S și toate culegerile de teste pentru admitere la programele de studiu ale universității pot fi comandate aici

 


Notă autor:

Sursă foto: Facebook UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe