Newsflash
ACTUALITATE Știri

Un nou spital de stomatologie, amenajat în Capitală

de Magdalena Tănăsescu - oct. 23 2023
Un nou spital de stomatologie, amenajat în Capitală

În sectorul 4, pe pe Șos. Olteniței nr. 9, se află în proces de amenajare un nou spital de stomatologie, noul spațiu educațional având rolul de a îmbogăți baza materială universitară a Capitalei.

Potrivit unei postări pe Facebook, spitalul este situat pe Șos. Olteniței nr. 9, fiind dotat cu 64 unituri dentare. 

 

„Noul spital a fost vizitat de viitorii medici specialiști, însoțiți de rectorul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila”, prof. dr. prof. univ. dr. Viorel Jinga și de prorectorii prof. dr. Ecaterina Ionescu și prof. dr. Silviu Pițuru. Proiectul este realizat în parteneriat cu Primăria Sectorului 4 și urmează să fie operaționalizat cu sprijinul Spitalului Universitar de Urgență București”, se arată în postarea citată. 

 

Centrul Medical Multifuncțional are în dotare săli de curs, laboratoare, o sală de operații, precum și alte echipamente stomatologice de ultimă generație. Acest lucru permite realizarea de consultații și tratamente medicale de specialitate pentru diverse afecțiuni stomatologice, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe