Newsflash
Știri

Zentiva sprijină Academia de Înot Dinamo, pentru dezvoltarea micilor sportivi

de L. Budin - iun. 28 2023
Zentiva sprijină Academia de Înot Dinamo, pentru dezvoltarea micilor sportivi

Cel puțin 40 de copii proveniți din medii defavorizate vor fi învățați să înoate și, ulterior, vor fi susținuți să se dezvolte în cadrul Academiei.

Brandul Cetilar, prezent în România prin Grupul Zentiva, susține, printr-un parteneriat, misiunea Academiei de Înot Dinamo, prin care instituția se angajează să contribuie la încurajarea sportului în rândul copiilor. 

Academia, inițiată și condusă din poziția de manager de către Mihai Popovici, tatăl sportivului David Popovici, urmărește să ofere cele mai bune condiții și de experiență profesională pe mai multe paliere, de la inițiere și recreere până la performanță. 

Cetilar (...) are un angajament solid față de sport, sprijinind la nivel internațional competiții și echipe în fotbal, automobilism, yachting și atletism”, se subliniază într-un comunicat

Cu sprijinul brandului, cel puțin 40 de copii proveniți din medii defavorizate vor fi învățați să înoate și, ulterior, vor fi susținuți să se dezvolte în cadrul Academiei și chiar să performeze. 

Angajamentul Cetilar este de a susține evenimentele sportive și inițiativele pentru promovarea unui stil de viață activ și sănătos. Acestea pot și trebuie să înceapă devreme, pentru că le permit copiilor să se dezvolte sănătos și armonios, și, în unele cazuri, să ajungă mari campioni. Performanțele recente din înotul românesc arată, încă o dată, că dorința sau talentul trebuie să întâlnească oportunitatea, îndrumarea profesionistă și condițiile materiale”, a declarat Daniel Petre, Head of Marketing CHC Zentiva România.

Academia își propune, în primul rând, să-i învețe pe copii să se bucure de sport și mai apoi să descopere performanța, consideră Mihai Popovici, manager la Academia de Înot Dinamo. 

Noi creștem campioni într-un concept modern, în care înotul se învață prin joacă. Cu inspirație din partea tinerilor noștri sportivi și cu sprijin din partea comunității de afaceri sperăm să facem cât mai mulți copii să iubească înotul”, a mai declarat Mihai Popovici. 

Cetilar este un dispozitiv medical tip cremă, original, eliberat fără prescripție medicală, pentru articulații, mușchi și tendoane. Este singurul dispozitiv de acest gen certificat Play Sure Doping Free - nu conține nicio substanță dopantă, fiind potrivit pentru practicanții de sport la toate nivelurile. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe