Newsflash
ACTUALITATE Știri

Acord între o clinică veterinară și o bancă, pentru costuri de îngrijire suportabile

de L. Budin - iul. 27 2023
Acord între o clinică veterinară și o bancă, pentru costuri de îngrijire suportabile

Pentru a-i ajuta pe români să susțină mai ușor costurile îngrijirii sănătății animalelor de companie, tbi bank a încheiat un parteneriat cu Radius Vet, o clinică veterinară din București.

Animalele de companie au efecte benefice dovedite asupra stării de bine a oamenilor, atât din punct de vedere fizic, cât și mintal. Îngrijirea lor însă poate fi uneori costisitoare, mai ales dacă apar probleme complicate de sănătate, se arată într-un comunicat. 

Posesorii de animale au acum opțiunea de a plăti pentru îngrijirea companionilor lor în 6 rate fixe și fără dobândă. De asemenea, aceștia pot alege o perioadă de plată cuprinsă între 6 și 60 de luni, cu rate fixe și dobândă fixă.

Animalele de companie sunt foarte importante pentru echilibrul emoțional și pentru a ne menține sănătatea fizică și mentală. Costul îngrijirii lor a crescut, așa că ne-am gândit să intrăm într-un parteneriat cu un jucător important în acest domeniu, Radius Vet. Acest acord ne permite să ne ajutăm clienții să aibă grijă de animalele lor de companie mai ușor și să suporte mai bine costurile”, a spus Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

Clinica oferă o gama largă de servicii medicale, de la consultații, prevenție și screening până la tratamente și intervenții chirurgicale complexe. Medicul veterinar poate recomanda, de asemenea, teste de laborator și investigații suplimentare, menite să ajute diagnosticarea cât mai corectă și rapidă.

Un acord cu un partener puternic precum tbi bank ne ajută să rămânem aproape de clienții noștri chiar și în acest context economic complicat”, a spus Nicole Bergmann, CEO, Clinica Radius Vet.

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe