Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  EDUCAȚIE  »  Ars Medici

Inima în colimator!

Viața Medicală
Constanţa MARINESCU vineri, 29 ianuarie 2010

Nu renunţăm la ideea de a fi consecvenţi în aducerea la cunoştinţa cititorilor noştri despre apariţia lunară a revistei VIAŢĂ+SĂNĂTATE (nu pot să nu deschid o paranteză, unde să remarc că nu beneficiem de reciprocitatea deontologică, colegială!). (...)

Numărul 1/2010 al acestei publicaţii şi-a propus ca temă generală pentru articolele inserate probleme medicale diverse legate de organul vital – inima, pe
care, de altfel, într-un mod deosebit de poetic şi frumos, dl dr. Dan Rusu o numeşte „mama“ organelor, în articolul Coroana. La rubrica „Viaţa activă“, dl dr. Ionuţ Dobrescu ne propune o Mişcare împotriva bolii coronariene, considerând că „exerciţiul fizic a devenit astăzi o prioritate globală de prim rang şi a început să fie promovat activ de majoritatea asociaţiilor de sănătate publică“. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru,Viaţa medicală.


  

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC