Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  EDUCAȚIE  »  Ars Medici

Parteneriat pentru intervenţii de urgenţă

Viața Medicală
Marian CÂMPEANU vineri, 11 februarie 2011

   Fundaţia pentru SMURD, Inspectoratul General de Aviaţie şi Grupul Rompetrol continuă şi în 2011 parteneriatul pentru susţinerea intervenţiilor de urgenţă pe cale aeriană, pentru deplasarea personalului medical şi transportarea victimelor. În cadrul evenimentului prin care a fost oficializată continuarea acestei colaborări, organizat miercuri, 9 februarie a.c., la Bucureşti, dl dr. Raed Arafat, preşedintele Consiliului director al Fundaţiei pentru SMURD, a declarat: „Grupul Rompetrol va asigura şi în 2011 întregul consum de combustibil Jet A1 pentru elicopterele utilizate de Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare, facilitând astfel intervenţiile medicale aeriene şi salvarea de vieţi omeneşti. Continuarea parteneriatului nostru, precum şi sprijinul Inspectoratului General de Aviaţie reprezintă o şansă acordată celor care au nevoie de ajutor medical de urgenţă din partea SMURD“.


 
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.