Newsflash
Hi-tech & Gadgets

Brăţară de fitness de ultimă generaţie

de Florentina Ionescu - oct. 13 2023
Brăţară de fitness de ultimă generaţie

Recent, compania Google a lansat brăţara de fitness Fitbit Charge 6 cu funcţii de sănătate îmbunătăţite. Aceasta oferă interpretări mai adecvate pentru utilizatori.

Fitbit Charge 6 are o monitorizare mai precisă a ritmului cardiac și capacitatea de a se conecta la aparatele de sport compatibile. Noul tracker este disponibil în România începând cu luna octombrie a acestui an.

Echipa Google din România a contribuit la dezvoltarea noului dispozitiv din categoria „wearables”. Acesta folosește cele mai noi tehnologii de inteligenţă artificială și machine learning, se arată într-un comunicat de presă. Noua brăţară de fitness are funcţii îmbunătăţite, precum EKG, analiza somnului și gestionarea stresului. Aceste informaţii îi ajută pe utilizatori să își îmbunătăţească antrenamentele și să-și înţeleagă mai bine corpul.

Totodată, dispozitivul are senzori avansaţi pentru funcţiile de sănătate și starea de bine: brăţara urmărește saturaţia de oxigen (SpO2), variabilitatea ritmului cardiac, ritmul respirator, cât și calitatea somnului sau nivelul de stres. 

În plus, funcţia de scanare a activităţii electrodermice (EDA) măsoară răspunsurile fizice ale corpului, spre a oferi utilizatorilor îndrumări practice pentru gestionarea stresului, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe