Newsflash
ACTUALITATE Știri

Congresul Internațional pentru Studenți și Tineri Medici va avea loc în perioada 6-10 decembrie

de Magdalena Tănăsescu - dec. 1 2023
Congresul Internațional pentru Studenți și Tineri Medici va avea loc în perioada 6-10 decembrie

Cea de-a VII-a ediție a Congresului Internațional pentru Studenți și Tineri Medici se va desfășura la București, evenimentul fiind susținut de Fundația Alfa pentru Sănătate și Educație.

Potrivit unui comunicat remis redacției, la manifestare sunt așteptați peste 700 de participanți, dintre care studenți și profesioniști din domeniul medical atât din România, cât și din străinătate.

„Congresul oferă o platformă extraordinară pentru schimb de cunoștințe și experiențe, integrând 5 conferințe, 100 de workshop-uri, peste 15 roundtable-uri și 6 keynote-uri cu lectori de renume internațional. Evenimentul va include, de asemenea, un târg științific bogat, cu o gamă variată de proiecte și oportunități de cercetare”, se menționează în comunicat.

Printre vorbitorii ediției se numără prof. dr. David J. Langer, dr. Allison Vest, dr. Mike Lloyd, dr. Ana Margarida Neves și prof. dr. Tammam Youssef. 

Congresul Internațional pentru Studenți și Tineri Medici (International Medical Students’ Congress of Bucharest - IMSCB) este cel mai mare congres organizat de Societatea Studenților în Medicină din București (SSMB) cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie ,,Carol Davila” (UMFCD), dedicat studenților la medicină de pretutindeni. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe