Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Ateliere gratuite pentru copii și adolescenți în cadrul Mogoșoaia ClasicFest

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 7 iunie 2021, ora 13:02

La sfârșit de săptămână, în zilele de 12 și 13 iunie, are loc Mogoșoaia ClasicFest, tradiționala întâlnire a artelor găzduită de spațiul de poveste a Palatului Mogoșoaia. Organizatorii propun în acest an și atracții pentru copii și adolescenți.

Weekendul acesta sunt organizate trei ateliere pentru copii și adolescenți, „adevărate oaze de distracție, recreere, dar și de terapie prin artă, trei ateliere în care se vor îmbina creativitatea, relaxarea și buna dispoziție și care vor contribui la îmbunătățirea  dexterității și sociabilității tinerilor participanți”, se arată într-un comunicat de presă remis redacției. 

ateliere mic

În zilele de 12 și 13 iunie, de la ora 12:00, Olesea Savvateeva, artist handmade cu experiență, le propune celor mici să pătrundă în universal libertății absolute reprezentată de imaginație. Atelierul de sâmbătă va fi dedicat realizării de bijuteri handmade, iar cel de duminică se va desfășura sub genericul „Pictăm pe lemn”. 

V-ar putea interesa și: Picnicuri muzicale și sesiuni de poezie și lectură, la Grădina Botanică 

Sâmbătă, 12 iunie, însă de la ora 15, sub coordonarea Danielei Ioniță, absolventă de Facultății de Arhitectură, va avea loc un atelier intitulat „Arhitectura urbană”, în cadrul căruia, într-un efort de echipă, se va realiza o machetă, iar participanții își vor dezvolta simțul artistic, atenția față de detalii și imaginația.

Detalii despre înscriere

Locurile la cele trei ateliere pentru copii și adolescenți sunt limitate, anunță organizatorii. Din cauza condițiilor pandemice și pentru siguranța participanților, la fiecare dintre acestea vor fi acceptați cel mult zece participanți.

Persoanele interesate să își înscrie copiii și adolescenții la aceste ateliere trebuie să-și exprime dorința trimițând un mail pe adresa asociatiaprovalores@gmail.com.

Mai multe detalii despre întreaga desfșurare a festivalului găsiți pe site-ul dedicat evenimentului, aici.

Mogoșoaia ClasicFest, evenimentul care va oferi în acest an 15 atracții, este organizat de: Primăria Municipiului Bucureşti, prin Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti de la Porţile Bucureştiului, Asociaţia Culturală „Pro Valores” și Ovalsart.

Etichete: mogosoaia Mogoșoaia ClasicFest ateliere pentru copii activitati culturale cultură terapie prin artă

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.