Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Hi-tech & Gadgets

Florence, asistenta digitală care vă ajută să renunțați la fumat

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 14 septembrie 2021, ora 16:31

Organizația Mondială a Sănătății – OMS vine în ajutorul persoanelor care doresc să renunțe la fumat cu un instrument digital: asistenta Florence.

OMS are pe site-ul său oficial un scurt film de prezentare în care apare Florence, asistenta medicală digitală care a fost creată pentru a vă ajuta să renunțați la fumat. 

renuntare la fumat asistenta medicala digitala Florence

După o scurtă conversație prin intermediul unui video call sau prin intermediul mesajelor tip text, Florence vă poate ajuta să vă recăpătați încrederea și să renunțați la fumat, să faceți un plan și vă poate recomanda aplicații sau linii telefonice gratuite la care puteți apela pentru a abandona fumatul.

Totodată, OMS arată că „renunțarea la fumat este mai importantă ca niciodată pentru fumători, pentru că ei au o predispoziție mai mare de a dezvolta forme severe de COVID-19, în comparație cu nefumătorii”.

Dacă vezi apăsa pe butonul „Speak to Florence” (vorbește cu Florence) de pe site-ul OMS, vi se va deschide o fereastră în care sunt explicați pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a vorbi cu asistenta medicală digitală. (Vedeți video de prezentare mai jos.)

S-ar putea să vă intereseze:

Fumatul și riscul de COVID-19

Țigările electronice ca strategie de renunțare la fumat

Foto: captură video OMS

Etichete: OMS Organizatia Mondiala a Sanatatii platforma digitala renuntare la fumat renuntare fumat fumatori Florence asistenta digitala

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.