Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  BUSINESS  »  Industria farmaceutică

Noi produse dezinfectante "made in Ro"

Viața Medicală
Redacția Viața Medicală joi, 18 iunie 2020, ora 07:42

Poducătorul de preparate biologice și medicamente generice veterinare Pasteur - Filiala Filipești și-a adaptat procesele tehnologice pentru a putea realiza produse de uz uman utile în contextul actual.

Compania a lansat recent Clean Skin, o gamă de igienizanți sub formă de soluții și gel, în mai multe forme de prezentare. 

Acestea conțin alcool în concentrație de 70%, pentru o igienizare eficientă, glicerină, pentru a prevenideshidratarea mâinilor, și aloe vera, cu efect antiseptic și antiinflamator. Astfel, produsele ClearSkin pot fi folosite în decursul unei zile de zeci de ori, fără să creeze senzația de uscăciunea  a mâinilor. Au efect de uscare rapidă și pot fi utilizate și pentru dezinfectarea mănușilor.

Produsele ClearSkin se găsesc în farmaciile Farmavet din toată țara.

 

Etichete: ClearSkin Farmavet Pasteur dezinfectante

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.