Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  BUSINESS  »  Industria farmaceutică

O nouă companie farmaceutică pe piața globală

Viața Medicală
Redacția Viața Medicală marţi, 17 noiembrie 2020, ora 09:10

S-a lansat VIATRIS, o nouă companie farmaceutică globală, rezultată prin fuziunea dintre Mylan și Upjohn.

Luni, 16 noiembrie 2020, a fost anunțată oficial apariția VIATRIS, o companie farmaceutică nouă, rezultată prin fuziunea dintre Mylan și Upjohn, o fostă divizie a Pfizer.

Noua organizație numără aproximativ 45.000 de persoane și oferă un portofoliu de peste 1.400 de molecule din arii terapeutice majore - de la branduri ultracunoscute la nivel global până la  generice, biosimilare și produse cu eliberare fără rețetă, acoperind peste 10 arii terapeutice majore.

viatris_FlagSediul VIATRIS este în SUA, cu centre globale în Pittsburg, SUA; Hyderabad, India; și Shanghai, China, iar producția se desfășoară în aproximativ 50 de unități situate în întreaga lume.

Echipa de management, compusă din Robert J. Coury (Executive Chairman), Michael Goettler (CEO), Rajiv Malik (președinte) și Sanjeev Narula (CFO), aduce în Viatris zeci de ani de experiență, cunoștințe și viziune strategică și, împreună cu întreaga  organizație este dedicată creșterii accesului la medicamente pentru pacienții din întreaga lume, aducând în același timp valoare pentru acționari.

Mai multe despre noua companie pe site-ul oficial, viatris.com.

Etichete: viatris companie farmaceutica

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.