Newsflash
ACTUALITATE Știri

Medlife a achiziționat Policlinica Sfântul Ilie din Craiova

de Magdalena Tănăsescu - aug. 14 2023
Medlife a achiziționat Policlinica Sfântul Ilie din Craiova

Pachetul integral de acțiuni al Policlinicii Sfântul Ilie din Craiova a fost achiziționat de MedLife, care a preluat totodată și pachetul majoritar, în proporție de 51%, al Clinicii Union Medical din Cluj.

Potrivit unui comunicat remis redacției, noile companii vor fi integrate în Rețeaua Sfânta Maria.

„Prezentă pe piața locală din anul 2000, Policlinica Sfântul Ilie are 12 specialități medicale, iar în 2022 compania a înregistrat o cifră de afaceri de 2,8 milioane de lei”, se menționează în comunicat. 

Pe de altă parte, Clinica Union Medical acoperă 21 de specialități medicale, printre care cardiologie, dermatovenerologie, diabet și nutriție, endocrinologie, medicină de familie, neurologie, obstetrică-ginecologie, oftalmologie, ortopedie, psihiatrie, psihologie și urologie. Cifra de afaceri înregistrată de Clinica Union Medical în 2022 se ridică la 7,6 milioane de lei.

„Continuăm să investim în Rețeaua Sfânta Maria, al doilea brand din Grupul MedLife, prin intermediul căruia răspundem nevoilor pacienților care doresc să beneficieze, în special, de servicii în regimul asigurărilor de sănătate (CAS). Prin prelurea integrală a Policlinicii Sfântul Ilie și a pachetului majoritar al Clinicii Union Medical ne consolidăm prezența la nivel național, Rețeaua Sfânta Maria fiind deja activă în 12 județe din țară”, a declarat Dorin Preda, Director Executiv MedLife Group.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe