Newsflash
ACTUALITATE Știri

O caravană medicală va ajunge la Brezoi, în județul Vâlcea

de Florentina Ionescu - iun. 23 2023
O caravană medicală va ajunge la Brezoi, în județul Vâlcea

Caravana medicală ce are loc zilele acestea beneficiază de prilejul Bikers for Humanity Rock Fest.

La sfârșitul acestei săptămâni, Asociația pentru ATI „Aurel Mogoșeanu” Timișoara organizează o caravană medicală în Brezoi, județul Vâlcea, cu ocazia festivalului Bikers for Humanity Rock Fest, se arată într-un comunicat al Asociației pentru ATI „Aurel Mogoșeanu” Timișoara. 

Această acțiune face parte din Proiectul ,,Împreună pentru viață”, care a câștigat trofeul ,,Campania anului”, în 2022, la Romanian Healthcare Awards, competiție cu juriu internațional. 

La caravană participă medici din Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” din Timișoara, din Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara și din Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș” Timișoara.

Caravana din Brezoi are loc vineri și sâmbătă, 23 și 24 iunie, în incinta Spitalului Orășenesc Brezoi (DN7A), între orele 09:00 și 14:00 și se adresează oricui vrea să-și verifice starea sănătății. 

Se vor asigura consultații gratuite de specialitate din domeniile cardiologie, pneumologie, endocrinologie,  neurologie, oftalmologie, ORL, folosindu-se echipamente speciale performante. 

Curs de prim ajutor

În acest timp, în incinta festivalului se va oferi și un curs de prim ajutor cu demonstrație și practică pe manechine pentru cei care doresc să își îmbogățească cunoștințele. 

Caravana are parte de sprijin din partea mai multor companii medicale: dintre care una va asigura echipamentele medicale necesare (ecografe, aparate EKG, spirometrie etc.), iar alta va asigura gratuit ochelari de vedere celor la care se stabilește că au nevoie, în urma consultului. 

La această caravană participă și prof. dr. Dorel Săndesc, managerul Spitalului Județean Timișoara, desemnat „Medicul anului” în cadrul Galei Romanian Healthcare Awards (RHA) din 2022. 


Notă autor:

Sursă imagini: arhiva Viața Medicală

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe