Newsflash
ANUNȚURI DE ANGAJARE

Omnia Medical Center caută colaboratori

de - nov. 17 2023
Omnia Medical Center caută colaboratori

Omnia Medical Center din București caută medici colaboratori pe specializările Alergologie, Oncologie, Pediatrie, Gastroenterologie, Cardiologie, Endocrinologie, Reumatologie, Urologie și Medicină internă. (P)

Clinica Omnia Medical Center este o alternativă medicală pentru pacienți, de peste zece ani. Tot ce facem are ca fundament grija și interesul pentru pacienții noștri. Suntem diferiți prin faptul că tot ceea ce am realizat reprezintă o imagine fidelă a valorilor în care credem fiecare, dar și împreună, ca echipă: deschidere pentru nevoile celor care apelează la noi, preocupare pentru fiecare situație în parte, colaborare, profesionalism și pasiune în munca pe care o prestăm. Suntem o echipă stabilă și avem grijă atât de pacienții noștri, cât și de cei care decid să ni se alăture în misiunea pe care ne-am asumat-o: să oferim sănătate!

 

Omnia Medical Center se află în București (sector 3), b-dul Octavian Goga nr. 14 (deasupra Pasajului Mărășești). Dacă sunteți interesați să ne cunoaștem, suntem deschiși și receptivi la fiecare interacțiune. Așteptăm cu drag un semn de la dumneavoastră, acesta ar putea fi începutul unei colaborari minunate și a unei prietenii de durată!

 

omniamedical.ro, Tel.: 0728.910.556, E-mail: office@omniamedical.ro

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe