Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  OPINII

„Chirurgie, eşti viaţa mea!“

Viața Medicală
Prof. dr. Florea MARIN vineri, 28 ianuarie 2011

   Lansată la filiala din Cluj a Academiei Române, cartea dnei prof. dr. Ştefania Kory Calomfirescu, AMINTIRI DESPRE PROFESORUL CRIŞAN MIRCIOIU, a fost prezentată de dnii prof. dr. Dumitru Dumitraşcu, prof. dr. Romeo Florin Galea, prof. univ. Constantin Cubleşan şi de alţi vorbitori.(...)         

   Lansată la filiala din Cluj a Academiei Române, cartea dnei prof. dr. Ştefania Kory Calomfirescu, AMINTIRI DESPRE PROFESORUL CRIŞAN MIRCIOIU, a fost prezentată de dnii prof. dr. Dumitru Dumitraşcu, prof. dr. Romeo Florin Galea, prof. univ. Constantin Cubleşan şi de alţi vorbitori.       
  Profesorul Crişan Mircioiu, cel pe drept cuvânt numit „patriarhul medicinii clujene“, a iubit frumosul în medicină, muzică, literatură, artă, a preţuit oamenii, s-a apropiat de ei cu multă căldură şi i-a ajutat. A menţinut o punte de legătură între generaţiile succesive din medicina clujeană şi a preţuit şi iubit oamenii talentaţi din medicină, dar şi din alte domenii de activitate. A scris despre celebra cântăreaţă Lya Hubic, despre marea cântăreaţă Susana Coman Borica, despre genialul poet Eminescu şi alţii. Îl întâlneai la librărie, lansări de carte, simpozioane sau vernisaje, îl întâlneai pe stradă, salutându-te cu căldură şi cu un zâmbet discret. Era însetat de ştiinţă şi cultură. Chiar şi la vârsta de 95 de ani spunea oricui: „Vai, câte mai am de făcut!“. (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC