Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  OPINII

CMMB și-a ales conducerea

Viața Medicală
Biroul de presă CMMB vineri, 23 octombrie 2020

Prof. dr. Cătălina Poiană a obţinut un nou mandat de președinte, în timp ce vicepreședinţi au fost aleși prof. dr. Bogdan Ovidiu Popescu, conf. dr. Lucian Negreanu și conf. dr. Horia Bumbea

La finalul săptămânii trecute au avut loc alegerile pentru Biroul Executiv al Colegiului Medicilor din Municipiul București ( CMMB) și reprezentanţii acestuia în Consiliul Naţional al Colegiului Medicilor din România ( CMR), pentru mandatul 2020-2024. La ședinţa în cadrul căreia au avut loc alegerile au participat și votat cei 23 de medici aleși în urmă cu două
săptămâni.

rm22b4-s20-eye-06

În urma votului, prof. dr. Cătălina Poiană a obţinut un nou mandat de președinte, în timp ce vicepreședinţi au fost aleși prof. dr. Bogdan Ovidiu Popescu, conf. dr. Lucian Negreanu și conf. dr. Horia Bumbea. Funcţia de Secretar i-a revenit dr. Adriana Mihalaș.

După alegerea membrilor Biroului Executiv a avut loc Ședinţa comună a Consiliului Municipal al CMMB și a reprezentanţilor în Adunarea Generală CMR pentru alegerea celor trei reprezentanţi în Consiliul Naţional al CMR. Pentru cele trei locuri și-au depus candidatura nouă medici, iar câștigătorii au fost prof. dr. Daniel Coriu, dr. Rodica Tănăsescu și dr. Valeria Herdea.

 

Etichete: CMMB birou executiv CMR alegeri cmr alegeri cmmb prof. dr. Cătălina Poiană prof. dr. Bogdan Ovidiu Popescu conf. dr. Horia Bumbea dr. Rodica Tănăsescu dr. Valeria Herdea conf. dr. Lucian Negreanu

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC