Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  OPINII

Ignoranţa afectează grav sănătatea!

Viața Medicală
Luminiţa VÂLCEA vineri, 19 noiembrie 2010

   Colegiul Medicilor din România şi Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România (COPAC) au lansat, la sfârşitul săptămânii trecute, campania „Ignoranţa afectează grav sănătatea“. Proiectul a debutat cu o conferinţă de presă de lansare a broşurii „Drepturile pacienţilor“ şi a site-ului www.pacientii.ro. (...)

   Proiectul are drept scop creşterea informării pacienţilor în general şi a pacienţilor cronici în special, cu privire la drepturile pe care le au atunci când intră în contact cu sistemul sanitar. Ne adresăm în special pacienţilor cronici pentru că suntem de părere că aceştia sunt cei mai afectaţi de starea generală a sistemului de sănătate şi de neajunsurile acestuia.
  Broşura „Drepturile pacienţilor“ este publicată într-un tiraj de 30.000 de exemplare, distribuite atât asociaţiilor de pacienţi membre COPAC, cât şi în spitale, clinici şi cabinete ale medicilor de familie. (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.