Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  OPINII

Inspecția sanitară, centralizată

     Structurile de inspecție sanitară din țară vor fi readuse în coordonarea Inspec­ției Sanitare de Stat din cadrul Ministerului Sănătății. În acest sens, a fost adoptată, în ședința de miercuri a Guvernului României, o ordonanță de urgență de modificare a Legii 95/2006. Astfel, executivul încearcă să asigurare independența inspectorilor, supuși deseori la presiuni din partea mediului politic local. Prin ordonanța adoptată, Guvernul elimină reglementările contradictorii privind responsabilitățile inspectorilor sanitari și posibilitatea de a le îngrădi activitatea. (D. D. M.)

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.