Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  OPINII

Medicii învaţă să prevină acuzaţiile de malpraxis

Viața Medicală
Dr. Andrei NANU vineri, 17 septembrie 2010
Viața Medicală
Av. Diana GEORGESCU vineri, 17 septembrie 2010

    Proiectul „Doctori în servicii medicale de calitate“, lansat la Bucureşti la sfârşitul lunii august 2010, asigură accesul la cursuri pe teme de legislaţie medicală şi prevenirea riscului şi acuzaţiilor de malpraxis pentru 4.000 de medici din toată ţara: 1.600 de medici din specialităţile de mare risc (Chirurgie, ATI, Obstetrică-ginecologie) şi 2.400 de medici dentişti.
   Proiectul beneficiază de finanţare din Fondul Social European şi din bugetul de stat al României, astfel încât toate cheltuielile presupuse de organizarea cursurilor destinate medicilor, de asigurarea de materiale suport de curs, respectiv de asigurare de consultanţă postcurs sunt acoperite, nefiind cazul ca medicii participanţi să suporte vreo taxă. (...)
 

Proiectul este iniţiat de MedRight Experts, furnizor acreditat de educaţie medicală continuă pentru medici, fiind implementat în parteneriat cu Colegiul Medicilor din România, Colegiul Medicilor Dentişti, Şcoala Naţională de Sănătate Publică, Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar şi Grupul de Consultanţă pentru Dezvoltare. (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC