Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  OPINII

Omagiu postum doamnei prof. dr. Carmen Ginghină

Viața Medicală
Dr. Mihail MIHAILIDE vineri, 5 august 2022

În numele celor care au construit de-a lungul deceniilor de după 1989 săptămânalul „Viaţa Medicală”, aduc un omagiu postum doamnei prof. dr. Carmen Ginghină...

ginghin[

...cunoscut cardiolog, desăvârșit profesionist, cadru didactic de elită – formator al multor generaţii de specialiști, având o bogată și variată activitate știinţifică și organizatorică în domeniu, medic dedicat neprecupeţit pacienţilor săi.

Pe lângă larga recunoaștere publică naţională și internaţională a meritelor sale, cu ocazia uneia dintre Galele „Viaţa Medicală” (27 mai 2010) i s-a oferit diploma și distincţia „Trofeul de Cristal” pentru cercetările originale, studiile, comentariile și lucrările apărute, unele texte fiind publicate și în săptămânalul nostru. Dumnezeu s-o aibă în paza Sa!

Etichete: Dr. Carmen Ginghina Prof. dr. Carmen Ginghina

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC