Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  OPINII

Se caută medici-artiști

Viața Medicală
Dr. Cristian TEODORESCU luni, 16 noiembrie 2015
     Lucrați în domeniul medical și, pe lângă planurile de tratament, vă stă gândul la pictură, sculptură sau muzică? Dacă într‑adevăr sunteți pasionat de cultură și artă, atunci sunteți invitat de prof. dr. András Palotás, directorul fondator al Asklepios-Med, la noua stagiune a expozițiilor acestei organizații dedicate medicilor artiști, care se va desfășura la 12 mai 2016, la New York, SUA. Asklepios-Med continuă tradiția unor evenimente culturale care dezvăluie o altă față a medicilor din întreaga lume. Pictori, sculptori, fotografi, sau orice alți artiști sunt așteptați la acest eveniment, singura condiție fiind aceea ca participanții să lucreze în sănătate, iar operele de artă să fie originale. Fiind o inițiativă non-profit, nu este necesară plata vreunei taxe de înregistrare.
     Cu această ocazie vor participa medici din întreaga lume, fiind o bună oportunitate pentru schimbul de experiență, atât profesională, cât și culturală. Pentru participare, trimiteți un e-mail la adresa: palotas@asklepios-med.eu, până la data de 28 februarie 2016.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.