Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  OPINII

SPRIJINIREA CERCETĂRII ÎN DOMENIUL POLITICILOR DE SĂNĂTATE

Viața Medicală
Luminiţa VÂLCEA vineri, 28 mai 2010

   Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa“ Iaşi a lansat proiectul „Studii postdoctorale în domeniul eticii politicilor de sănătate“, prin care 40 de cercetători postdoctorali vor fi sprijiniţi în activitatea de cercetare transdisciplinară şi multidisciplinară. Proiectul va fi implementat în parteneriat cu Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu“ Cluj-Napoca şi Universitatea „Al. I. Cuza“ Iaşi. (...)

   În cadrul proiectului vor fi acordate burse postdoctorale pentru o perioadă de 31 de luni pentru specialişti din şapte domenii: medicină, ştiinţe economice, sociologie, filosofie, asistenţă socială, drept, teologie. Vor fi organizate 25 de stagii de cercetare în străinătate sau în ţară cu durata de şase luni, trei studii privind cercetarea serviciilor de sănătate cu focalizare pe grupuri defavorizate (ex: rural), politici de alocare a resurselor în serviciile de sănătate/începutul vieţii, stări terminale/politici de sănătate la sfârşitul vieţii şi transplant de organe şi ţesuturi. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.
 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.