Newsflash
ACTUALITATE Știri

Primarul municipiului Cluj-Napoca a donat sânge, în cadrul unei campanii organizate de administrația locală

de Magdalena Tănăsescu - oct. 20 2023
Primarul municipiului Cluj-Napoca a donat sânge, în cadrul unei campanii organizate de administrația locală

Primăria Cluj-Napoca desfășoară în această perioadă o nouă campanie de donare de sânge, iar primarul municipiului, Emil Boc, a decis să participe și el la această inițiativă.

„Donarea de sânge este un ajutor nepreţuit, de aceea subliniez: Dacă puteţi face un bine, să îl faceţi! Am participat, alături de colegii din Primăria Cluj-Napoca şi agenţii Poliţiei locale a municipiului, la o nouă acţiune a municipalităţii de donare de sânge, la Centrul Regional de Transfuzie Cluj”, a arătat Emil Boc, într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook

Campania derulată de Primăria municipiului Cluj-Napoca se desfăşoară pe parcursul a 3 zile (18-20 octombrie). Astfel de acţiuni sunt organizate periodic, atât de către primărie cât şi de Poliţia Locală. În campania curentă s-au înscris 50 de angajaţi.

„Beneficiile pentru sănătatea donatorilor, studiate şi dovedite, sunt multiple: de la efecte precum reglarea tensiunii arteriale sau reducerea apariţiei atacurilor de cord până la îmbunătăţirea sănătăţii mentale şi impact pozitiv asupra stresului”, se mai spune în postare.

Programul Centrului de Transfuzie Sanguină Cluj este de luni până vineri, între orele 7,30-13,30.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe