Newsflash
ACTUALITATE Știri

Psihoterapeut român, certificat internațional în cadrul Institutului Beck din SUA

de L. Budin - sept. 12 2023
Psihoterapeut român, certificat internațional în cadrul Institutului Beck din SUA

La ora actuală există circa 80 de psihoterapeuți din întreaga lume certificați în cadrul Institutului american, majoritatea fiind din SUA.

Conf. univ. dr. Cosmin Popa, psiholog clinician și psihoterapeut în psihoterapie cognitiv-comportamentală, precum și cadru didactic al UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, se numără printre cei 80 de psihoterapeuți din întreaga lume certificați internațional în psihoterapie cognitiv-comportamentală în cadrul Institutului Beck din SUA, se arată pe pagina de Facebook a UMFST „George Emil Palade” Târgu Mureș. 

Dr. Cosmin Popa a trecut recent printr-un proces de certificare complex și a devenit astfel primul psihoterapeut român certificat internațional în psihoterapie cognitiv-comportamentală în cadrul prestigiosului institut.

În momentul de față există circa 80 de psihoterapeuți din întreaga lume certificați în cadrul institutului, majoritatea din SUA, iar faptul că eu ca român am obținut această certificare nu face decât să mă bucure”, a declarat conf. univ. dr. Cosmin Popa, într-un interviul publicat pe blogul universității.

El a adăugat că majoritatea protocoalelor, a metodelor și tehnicilor deprinse în procesul de certificare pot fi folosite eficient în tratarea unor probleme de ordin psihologic și/sau psihiatric, cum ar fi depresia, tulburările de anxietate și tulburările de personalitate. 


Notă autor:

Sursă foto : Facebook Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe