Newsflash
Știri

UMFST Târgu Mureş organizează o nouă sesiune de admitere în septembrie

de L. Budin - aug. 24 2023
UMFST Târgu Mureş organizează o nouă sesiune de admitere în septembrie

UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș organizează o nouă sesiune de admitere la programele de studii din cadrul Facultăților de Medicină, Medicină Dentară și Farmacie, printre altele.

Candidații se pot înscrie online (24/24) în perioada 1 – 6 septembrie 2023 pe platforma dedicată.

În sesiunea de admitere din septembrie sunt disponibile atât locuri bugetate sau finanțate din bugetul Universității, cât și locuri cu taxă, se arată într-un comunicat. 

În ceea ce privește admiterea la programele de studii Asistență medicală generală, Asistență medicală generală (extensia Bistrița), Nutriție și dietetică, Balneo-fiziokinetoterapie și recuperare, Tehnică dentară, Tehnică dentară (extensia Bistrița), Cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic și Asistență de farmacie (extensia Bistrița), proba de concurs va consta într-un test grilă din biologie cu 50 de întrebări elaborate de comisia de admitere (10 întrebări de tip complement simplu, 40 întrebări de tip complement multiplu) din întrebările de la sfârșitul celor șapte capitole prevăzute ca bibliografie. 

Pentru a veni în sprijinul candidaților, aceste întrebări sunt restrânse într-un extras, care poate fi descărcat de aici.

Informații suplimentare se regăsesc pe platforma dedicată admiterii.

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe