Newsflash
Reportaje

Printre puținii curajoși

de Dr. Raed ARAFAT - dec. 28 2015
Printre puținii curajoși
     Este rar să fii creator de școală, cum este domnul profesor Litarczek. Eu personal, dar și întregul sistem medical de urgență din România suntem datori domnului profesor pentru ce a făcut în domeniul anesteziei și terapiei intensive și al medicinii de urgență.
     A fost dintre primii oameni care m-au încurajat și care a sprijinit eforturile mele și ale colegilor mei în dezvoltarea SMURD și a medicinii de urgență, drept concept în țara noastră. Se numără printre cei puțini cu viziunea și curajul de a accepta noul, de a îmbrățișa schimbarea când ea este necesară și de a încuraja tinerii să construiască și să evolueze. Îi mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru medicină, pentru noi și pentru România. La mulți ani, domnule Profesor!

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe