Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

Congresul Balcanic de Medicină Nucleară va avea loc în martie, la București

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 13 martie 2023, ora 10:24

Profesioniștii din domeniul medical sunt invitați la cea de-a XX-a ediţie a Congresului Balcanic de Medicină Nucleară.

Acest eveniment este organizat împreună cu cea de-a V-a ediție a Congresului Național de Medicină Nucleară, care va avea loc la Hotel Crowne Plaza București, în perioada 15-18 martie 2023. 

Medicina Nucleară, un domeniu slab înţeles 

Ceremonia de deschidere a Congresului Balcanic de Medicină Nucleară (CBMN) va avea loc miercuri, 15 martie, începând cu ora 18:00, în cadrul Hotelului Crowne Plaza București (strada Poligrafiei, nr. 1). 

Afis BCNM 2023

Anul acesta, Congresul Balcanic de Medicină Nucleară va întruni peste 200 de participanți din întreaga lume. Astfel, manifestarea reprezintă un important și mare reper științific al anului, găzduit de țara noastră în domeniul medicinei nucleare, se arată într-o invitație transmisă redacției de către organizatori. 

Citiți și: Prezent și viitor în Medicina Nucleară 

Lectori de valoare vor fi prezenți, pentru a susține un nivel educațional cât mai ridicat. Congresul este organizat de Societatea Română de Medicină Nucleară și Imagistică Moleculară, în strâns parteneriat cu societățile naționale de medicină n ucleară din regiunea balcanică.

„Medicina Nucleară se numără printre cele mai provocatoare și noi domenii de studiu și practică. Societatea Română de Medicină Nucleară și Imagistică Moleculară din România promovează activ colaborarea națională și internațională între profesioniști și societăți în domeniu sau domenii conexe. (...) Dorința noastră, ca organizatori, este să aducem în fața a cât mai multor participanți, teme interesante care să trezească interesul comunității specialiștilor din această dinamică parte a medicinii moderne”, se arată în invitația semnată de S.L. Dr. Raluca Mititelu, președintele Congresului. 

Mai multe detalii găsiți aici

Etichete: Congresul Balcanic de Medicină Nucleară medicina nucleara raluca mititelu societatea romana de medicina nucleara

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.