Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

Obezitatea și sindromul metabolic, la intersecția dintre specialități

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 3 ianuarie 2023, ora 10:30

Evenimentul „Obezitatea și sindromul metabolic, la intersectia dintre specialități” va avea loc în data de 16 februarie 2023.

Societatea Română de Medicină Internă organizează în data de 16 februarie 2023 webinarul „ Obezitatea și sindromul metabolic, la intersecția dintre specialități”, cu sprijinul coordonatorului științific dr. Laura Ene

banner-Ella

„În cadrul acestui eveniment ne dorim să abordăm teme ce vor readuce în atenția medicilor rolul nutriției și importanța acesteia, precum și modul în care nutriția ajută în gestionarea factorilor de risc pe lângă tratamentul medicamentos al pacienților”, spun organizatorii.

Evenimentul va fi, în esență, o conferință online dedicată următoarelor specialități medicale: Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, Medicină Internă, Medicină de familie Recuperare medicală, Cardiologie, Gastroenterologie, Pediatrie și Chirurgie generală. 

Profesioniștii din domeniul medical care doresc să se înscrie la acest webinar o pot face accesând următorul link: medixhost.ro/ro/evenimente/246/inscrieri.

Etichete: laura ene societatea romana de medicina interna obezitatea sindrom metabolic Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC