Newsflash
ACTUALITATE Știri

Sibiu: s-au împlinit 30 de ani de la operaționalizarea primului echipaj SMURD

de Florentina Ionescu - dec. 11 2023
Sibiu: s-au împlinit 30 de ani de la operaționalizarea primului echipaj SMURD

Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, doctorul Raed Arafat, s-a aflat recent la Sibiu, pentru a marca 30 de ani de când funcționează serviciul SMURD Sibiu.

Dr. Raed Arafat le-a urat colegilor săi „La mulți ani” pe o rețea socială, unde a postat și câteva imagini de la „Gala 30 de ani SMURD Sibiu”. 

„Să o țineți tot așa, și să fiți întotdeauna prezenți la datorie acolo unde este nevoie de voi! LA MULȚI ANI!”, a transmis șeful Departamentului pentru Situații de Urgență pe 9 decembrie, pe o rețea socială.

Cu această ocazie, dr. Raed Arafat s-a întâlnit cu colegii săi, foști pompieri cu care a ieșit la prima intervenție, în urmă cu trei decenii. El a înmânat Emblema de Onoare a DSU Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu și UPU-SMURD Sibiu. 

„A fost o mare plăcere pentru mine să mă aflu astăzi la Sibiu, la 30 de ani de la operaționalizarea primului echipaj SMURD. Am avut ocazia să mă întâlnesc cu colegii foști pompieri cu care am ieșit la prima intervenție acum 30 de ani, și cu oamenii care au făcut, și fac mai departe, ca SMURD Sibiu să existe. Medici, asistenți, pompieri și mai ales studenții mediciniști voluntari, care la Sibiu au un rol foarte bine stabilit în cadrul echipajului de terapie intensivă mobilă. A fost o onoare să înmânez Emblema de Onoare a DSU Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu și UPU-SMURD Sibiu, prin dl. Col. Trefas Lucian și dr. Csillag Bogdan. Felicitări, și LA MULTI ANI!”, a adăugat șeful DSU pe pagina sa oficială de Facebook

Mai multe imagini de la Gală, aici: 

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe