Newsflash
Știri

A început Loteria Vaccinării. Cum te poți înscrie

de Dorina Novac - oct. 1 2021
A început Loteria Vaccinării. Cum te poți înscrie

Toate persoanele vaccinate cu schemă completă și care dețin certificat digital al UE privind COVID-19 pot participa la Loteria Vaccinării, începând cu data de 30 septembrie.

Înscrierea persoanelor pentru Loteria Vaccinării se realizează pe portalul https://certificat-covid.gov.ro.

loteria vaccinarii

După generarea certificatului de vaccinare, persoanele eligibile au opțiunea de a se înscrie la loterie prin parcurgerea a trei pași simpli:

Pasul 1: Confirmați că ați citit și sunteți de acord cu Regulamentul Loteriei;

Pasul 2: Confirmați acordul de publicare a datelor personale pe site-urile instituțiilor organizatoare;

Pasul 3: Vă înscrieți la Loteria Vaccinării.

Potrivit Ministerului Sănătății, după parcurgerea celor trei pași, fiecare persoană va primi un e-mail de confirmare a înscrierii, în care se va regăsi și numărul unic de participare.

Serviciul de Telecomunicații Speciale va publica în fiecare zi de vineri, ora 12:00, pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro, ultimul număr alocat, în vederea organizării extragerilor de către Loteria Română.

„Se consideră schemă completă, efectuarea a două doze pentru tipurile de vaccin Pfizer, Moderna și Astra Zeneca sau o singură doză pentru vaccinul Johnson&Johnson. Dacă aveți deja generat certificatul de vaccinare pentru schema completă (1/1, 2/2), înscrierea la Loteria Vaccinării se face din interfața de vizualizare a certificatului (Secțiunea „Listă certificate”)”, a transmis MS într-o postare pe Facebook.

Înscrierea se poate realiza individual de către persoana vaccinată sau de orice altă persoană care are dreptul să genereze certificatul în numele persoanei vaccinate.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe