Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Ambulanţe noi pentru SABIF

Viața Medicală
Cristina GHIOCA vineri, 14 mai 2021

Serviciul de Ambulanţă București-Ilfov a primit, săptămâna aceasta, 20 de ambulanţe tip A2 – Unitate mobilă de transport pentru mai mulţi pacienţi, prin programul de înnoire a parcului auto al serviciilor de urgenţă.

 Ambulanţele au fost achiziţionate de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, de acestea urmând a beneficia Serviciile Judeţene de Ambulanţă și București-Ilfov, precum și Serviciile Mobile de Urgenţă Reanimare și Descarcerare de la nivel naţional. Finanţarea a fost făcută prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020, Proiectul „Viziune 2020”. Proiectul a vizat până în acest moment livrarea a 667 de ambulanţe Renault tip A2, tip B2 (4x2) și tip C (terapie intensivă mobilă).

Etichete: SABIF

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.