Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Anunț de ultimă oră pentru medicii rezidenți

Viața Medicală
Dr. Roxana DUMITRIU miercuri, 25 martie 2020, ora 16:49

Medicii rezidenți pot circula în baza carnetului de rezident.

În contextul intrării în vigoare a Ordonanței militare nr. 3 din 24 martie privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19 medicii rezidenți se pot deplasa către instituția în care își desfășoară activitatea în baza carnetului de rezident (care ține locul legitimației de serviciu) sau a unei adeverințe eliberate de angajator. Aceste documente trebuie obligatoriu însoțite de o declarație pe propria răspundere și de cartea de identitate.

89942849_2559545924292081_5373674527395938304_n

Conform unui comunicat publicat de Societatea Multidisciplinară a Medicilor Rezidenți (SMMR), în urma discuțiilor cu Centrul de Resurse Umane în Sănătate Publică (CRUSP), medicii rezidenți nu au nevoie de adeverință din partea unităților sanitare plătitoare sau a unităților unde își desfășoară stagiul cât timp dețin un carnet de rezident valabil ce poate fi prezentat forțelor de ordine.

De asemenea se recomandă ca medicii rezidenți să evite deplasarea între unitățile sanitare pentru diferite acțiuni birocratice, acestea putând să se desfășoare și online. 

Sursă foto: Pagina de Facebook SMMR

Etichete: medici rezidenti

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.