Newsflash
ACTUALITATE Știri

Clinica de Cardiologie de la Institutul „Prof. Dr. C.C. Iliescu” reia programul didactic pentru rezidenți

de Florentina Ionescu - ian. 8 2024
Clinica de Cardiologie de la Institutul „Prof. Dr. C.C. Iliescu” reia programul didactic pentru rezidenți

Se reia programul didactic al Clinicii de Cardiologie de la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare (IUBCV) „Prof. Dr. C.C. Iliescu”.

Reprezentanții Clinicii de Cardiologie de la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare (IUBCV) „Prof. Dr. C.C. Iliescu” din Bucureşti au anunțat la începutul anului 2024 că reiau programul didactic al Clinicii pentru rezidenții care vin aici. 

„În ianuarie vom avea prezentări de articole/cazuri, antrenament pentru prezentări de caz clinic după modelul de la examenul de medic specialist, referate și antrenament pe simulatorul de ecocardiografie transesofagiană. Tot în ianuarie îi vom cunoaște pe cei mai tineri colegi, rezidenții de anul 1 care tocmai au venit în clinică. Le urăm bun venit în echipă și așteptăm să lucrăm împreună!”, au transmis cei de la Clinica de Cardiologie de la Institutul „Prof. Dr. C.C. Iliescu” pe pagina de Facebook

Din 15 ianuarie este așteptată aici și o nouă serie de studenți, mai exact, 62 de studenți de limba engleză care vor veni în stagiu de cardiologie pe cele patru secții ale Clinicii de cardiologie de la Fundeni, a amintit șeful Clinicii de Cardiologie, prof. dr. Bogdan A. Popescu. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe