Newsflash
Știri

Bloc cu 20 de apartamente construit pentru medici la Botoșani

de Dorina Novac - feb. 19 2021
Bloc cu 20 de apartamente construit pentru medici la Botoșani

Un bloc cu 20 de apartamente destinate medicilor a fost construit la Botoşani, printr-un proiect finanţat de Agenţia Naţională pentru Locuinţe.

Blocul de locuinţe pentru specialiştii din sistemul sanitar are 20 de apartamente, dintre care 15 cu două camere şi cinci cu o cameră, potrivit unei informări a Consiliului Județean Botoșani.

bloc pentru medici

De aceste locuințe pot beneficia medicii rezidenți și medicii specialiști, chiar dacă au împlinit deja vârsta de 35 de ani.

„Avem soluția pentru una dintre cele mai stringente probleme cu care se confruntă tinerii medici care vin să lucreze în Botoșani. Recepția primelor 20 de apartamente ANL pentru specialiști se va face săptămâna viitoare”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe