Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Colegiul Medicilor acordă membrilor credite EMC pentru anul 2020

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 28 iunie 2021, ora 11:46

Colegiul Medicilor din România a publicat recent o decizie privind acordarea a 40 de credite EMC fiecărui membru, în contextul pandemiei de COVID-19.

Consiliul Național al Colegiului Medicilor din România a decis în urmă cu câteva zile să acorde 40 de credite EMC pentru anul 2020 celor care sunt membri ai CMR.

Astfel, articolul 1 din această decizie semnată de prof. dr. Daniel Coriu, președintele CMR, arată:

„Colegiul Medicilor din România, ca organism de reglementare a profesiei medicale și autoritate competentă în domeniul educației medicale continuă (EMC), acordă tuturor medicilor membri ai CMR 40 de credite EMC pentru anul 2020, recunoscând pregătirea și activitatea medicală susținută în condiții excepționale datorate pandemiei COVID 19”.

Această decizie se comunică Departamentului profesional - științific și de învățământ a Colegiului Medicilor din România, în vederea diseminării la nivelul colegiilor teritoriale. Totodată, ea va fi dusă la îndeplinire de colegiile teritoriale ale CMR. 

decizie cmr puncte emc

Etichete: conducere cmr presedinte CMR prof. dr. Daniel Coriu Daniel Coriu puncte EMC credite emc pandemie covid-19

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.