Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Dr. Beatrice Mahler: „14 pacienți vindecați de COVID-19 se externează din Institutul Marius Nasta”

Viața Medicală
Dorina Novac miercuri, 24 iunie 2020, ora 15:07

Astăzi se externează din Institutul Marius Nasta 14 pacienți din cadrul Pavilionului COVID-19, anunță managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, asist. univ. dr. Beatrice Mahler.

Potrivit managerului Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” este vorba despre 5 pacienți asimptomatici și 9 cu forme ușoare.

Beatrice Mahler
Asist. univ. dr. Beatrice Mahler/Facebook

 

„Dintre cei 9 pacienți cu forme ușoare care se externează astăzi, 6 pleacă vindecați, având două teste SARS-CoV-2 negative, iar ceilalți trei sunt externați în baza ordinului emis de Ministerul Sanatatii”, a precizat asist. univ. dr. Beatrice Mahler.

Astfel, în baza ordinului emis de Ministerul Sănătății în acest sens, de la Institutul „Marius Nasta” se externează astăzi, în total, 8 pacienți: 5 asimptomatici, 3 cu forme ușoare ale bolii. 

Pe lângă acești 8, potrivit asist. univ. dr. Beatrice Mahler, ceilalți 6 ar fi fost oricum externați.

Citește și: Institutul „Marius Nasta” a tratat, în ultimele 76 de zile, 193 de pacienți cu COVID-19

Amintim că reprezentanții Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din București au precizat că în cele 76 de zile de stare de urgență și stare de alertă au fost efectuate 2.860 de consultații în dispensare TB, 189 de intervenții chirurgicale și peste 1.465 de evaluări în compartimentul de primiri urgențe.

Etichete: Pavilionului COVID-19 pacienti asimptomatici beatrice mahler

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.