Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Ediția a X-a a Congresului Naţional de Medicină de Familie

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 23 septembrie 2022, ora 10:19

La Craiova, în perioada 20-23 octombrie, va avea loc a X-a ediţie a Congresului Naţional de Medicină de Familie.

Asociaţia Societatea Naţională de Medicina Familiei / Medicină generală, în parteneriat cu Societatea Naţională de Medicină Generală din România - Filiala Dolj şi cu Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova va organiza, la Craiova, în perioada 20-23 octombrie, a X-a ediţie a Congresului Naţional de Medicină de Familie, scrie Agerpres.

UMF Craiova

Potrivit organizatorilor, agenda congresului, care se va ţine în format hibrid, este diversă, evenimentul reunind medici de familie din ţară, dar şi medici de alte specialităţi.

Citește și: Medicul de familie, baza sistemului de sănătate

„Lectorii, constituiţi în grupurile de lucru patronate de Societatea Naţională de Medicina Familiei, vor oferi abordări aplicate pe teme legate de pediatrie, cardiologie, vaccinologie, imagistică, strategii de dezvoltare organizaţională etc. Dorim ca medicii de familie, care sunt interfaţa dintre sistemul de sănătate şi pacient, să fie permanent conectaţi la ultimele noutăţi din domeniul medical şi să aibă la îndemână instrumente de informare şi formare profesională de cea mai înaltă calitate, dar şi despre utilizarea lor în practica de zi cu zi”, au transmis organizatorii. 

Etichete: Asociatia Societatea Nationala de Medicina Familiei Congresul National de Medicina de Familie medici de familie

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.