Newsflash
ACTUALITATE Știri

„Oamenii salvează oameni”, un eveniment care încurajează donarea de celule stem

de Florentina Ionescu - sept. 27 2023
„Oamenii salvează oameni”, un eveniment care încurajează donarea de celule stem

Asociația Română pentru Donarea de Celule Stem-ARDCEL anunță că în 29 septembrie a.c. va avea loc un eveniment important la Sibiu.

ARDCEL - Asociația Română pentru Donarea de Celule Stem invită sibienii la evenimentul său din acest oraș, care va avea loc vineri, 29 septembrie. „Oamenii salvează oameni” este dedicat informării, promovării și donării de celule stem și speranței în acțiune. „Un gest mic poate face o diferență imensă în viețile celor aflați în lupta cu boli grave”, amintesc inițiatorii acestui demers. 

„Ascultă poveștile celor care au primit o nouă șansă la viață datorită donării de celule stem și a medicilor care le-au fost alături. Descoperă cum poți deveni tu însuți un erou și un donator. Înscrie-te în Registrul Donatorilor de Celule Stem pentru a face o diferență reală. Vă așteptăm în Piața Mare din Sibiu de la ora 14:00!”, au transmis reprezentanții ARDCEL pe o rețea socială

Sursa foto: https://www.facebook.com/ardcel.ro

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe