Newsflash
ACTUALITATE Știri

Alexandru Rafila: Sistemul de sănătate din România merită o notă între 7 şi 8

de Magdalena Tănăsescu - nov. 6 2023
Alexandru Rafila: Sistemul de sănătate din România merită o notă între 7 şi 8

Sistemul de sănătate din România merită o notă între 7 şi 8, consideră ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, care menționează că totuşi - în ciuda problemelor cu finanţarea – pacienții beneficiază de „servicii satisfăcătoare”.

„Nota pentru sistemul de sănătate din România e undeva între 7 şi 8, dar de multe ori nu nota este importantă, ci trendul. Iar din punctul de vedere al trendului, suntem cu siguranţă pe un trend crescător”, a afirmat ministrul Rafila, preluat de Agerpres

Oficialul a subliniat că în acest domeniu este importantă şi finanţarea.

„Trebuie să ţinem cont şi de nivelul de finanţare a sistemului de sănătate din România - ce oferă sistemul de sănătate din România în corelaţie cu nivelul finanţării. Cred că sistemul de sănătate din România, ţinând cont şi de limitele acestei finanţări, oferă pacienţilor, în general populaţiei din România, servicii satisfăcătoare”, a precizat ministrul Sănătăţii.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe