Newsflash
ACTUALITATE Știri

Aplicaţie pe telefon, pentru răspunsuri la întrebări legate de tuberculoză

de Magdalena Tănăsescu - nov. 28 2023
Aplicaţie pe telefon, pentru răspunsuri la întrebări legate de tuberculoză

Pacienții cu tuberculoză, aparţinătorii acestora sau persoanele care doresc să afle mai multe informații despre tuberculoză au la dispoziție o nouă aplicație pe telefon, uşor de utilizat şi gratuită.

Potrivit unei postări pe Facebook, aplicația oferă răspunsuri la întrebările legate de tuberculoză, serviciile medicale şi de suport din comunitate şi îi poate pune pe utilizatori în contact cu alte persoane interesate.

 

„Prin intermediul platformei digitale OneImpact Romania pot fi raportate dificultăţile şi barierele cu care se confruntă persoana afectată de tuberculoză. De asemenea, poate fi găsit cel mai apropiat spital sau dispensar TBC oriunde în ţară. Nu în ultimul rând, există posibilitatea de a comunica în mod anonim în forum cu alte persoane care pot fi medici, pacienţi, reprezentanţi ai organizaţiilor non-guvernamentale şi asociaţiilor de pacienţi”, se menționează în postare.

 

Aplicația oferă, totodată, și informaţii despre drepturile pe care pacienţii cu tuberculoză le au în România. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe