Newsflash
ACTUALITATE Știri

Ce este testarea Mensa – Acum, disponibilă și în România

de Florentina Ionescu - mar. 18 2024
Ce este testarea Mensa – Acum, disponibilă și în România

Mensa este o societate fondată în Oxford, Marea Britanie, în 1946. Scopul societății înființate la acea vreme era de a identifica și pune în legătură oameni cu un coeficient foarte înalt de inteligență.

Cei care doresc să își facă o testare a IQ-ului și sunt din București pot face acest lucru pe 24 martie, se arată pe site-ul organizației

În martie este organizată, așadar, a doua testare IQ din București de anul acesta. Persoanele interesate sunt așteptate duminică, 24 martie, începând cu ora 11:00, la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, din Bulevardul Eroii Sanitari, Nr. 8. 

Testările Mensa au ca obiectiv evaluarea IQ-ului personal. Calitatea de membru Mensa este deschisă tuturor celor care au un IQ destul de ridicat pentru a se clasa între primii 2% din populație din punctul de vedere al inteligenţei. Testarea se adresează atât adulților de orice vârstă, cât și copiilor de minim 11 ani împliniți. 

Pentru a vă înscrie, completați formularul accesând link-ul acesta. Înscrierile sunt deschise până vineri, 22 martie 2024, ora 23.59. Ulterior, organizatorii vor transmite prin e-mail tuturor celor înscriși sala și intervalul orar în care vor fi repartizaţi. 


Notă autor:

Sursa foto principală: imagine generată cu AI, la 18 martie 2024 at 12:30 PM

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe