Newsflash
ACTUALITATE Știri

Alegeri academice la UMF „Carol Davila” București, în ianuarie

de Florentina Ionescu - ian. 9 2024
Alegeri academice la UMF „Carol Davila” București, în ianuarie

Luna aceasta au loc alegeri în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București pentru unele structuri și funcții de conducere pentru mandatul 2024-2029.

Pe site-ul umfcd.ro au fost publicate listele cu candidații la alegerile academice din cadrul UMF „Carol Davila”. Pe de o parte sunt candiații pentru poziția de reprezentant în Consiliul de departament și pentru funcția de director de departament (pentru fiecare facultate din UMF); pe de altă parte sunt listele cu candidații pentru poziția de reprezentant în Consiliul facultății (pentru fiecare facultate din cadrul UMFCD); există pe același site și listele cu candidații pentru poziția de membru în Senatul universitar (pentru fiecare facultate a UMFCD). 

Citiți și: Prof. dr. Ruxandra Jurcuț candidează pentru Consiliul Facultății de Medicină la UMFCD 

În ceea ce privește alegerile pentru a fi ales membru în Consiliul de departament și pentru funcția de Director de departament, biroul electoral central al Universității de Medicină și Farmacie din București a transmis datele la care vor avea loc (cele două tururi). Astfel, alegerile (Turul I) pentru Consiliile de departament și funcția de Director de departament vor avea loc în zilele de 9 și 10 ianuarie 2024, în intervalul orar 08:00 – 17:00, în cadrul Facultății de Medicină, Sala de Consiliu din Bulevardul Eroilor Sanitari Nr. 8, Sector 5. 

Citiți și: Prof. dr. Horațiu Moldovan și-a depus candidaturile pentru Senatul UMFCD și Consiliul Facultății de Medicină 

Listele nominale cu candidați sunt publicate pe site-ul universității și pot fi accesate la următorul link: umfcd.ro/liste-candidati-alegeri-academice

Turul II va fi organizat pentru toate departamentele unde nu s-a întrunit cvorum, în data de 12 ianuarie 2024, în același interval orar. 

Potrivit umfcd.ro, turul I al alegerilor pentru poziția de membru al Senatului Universitar va avea loc în data de 22 ianuarie 2024. În condițiile în care la primul tur al alegerilor nu este îndeplinit cvorumul de participare (cel puțin jumătate plus unu din numărul alegatorilor înscriși pe listele de vot), turul II va avea loc în 25 ianuarie 2024. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe