Newsflash
ACTUALITATE Știri

CMR: Profesia medicală este, în esență, o responsabilitate majoră față de societate

de Magdalena Tănăsescu - oct. 30 2023
CMR: Profesia medicală este, în esență, o responsabilitate majoră față de societate

Colegiul Medicilor din România (CMR) a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Profesiei Medicale, marcată pe data de 30 octombrie.

„La inițiativa organizației World Medical Association, ziua de 30 octombrie marchează Ziua Internațională a Profesiei Medicale. Cu acest prilej, Colegiul Medicilor din România dorește să aducă în prim-plan efortul și dedicarea tuturor profesioniștilor din domeniu. Profesia medicală este, în esență, o responsabilitate majoră față de societate, fără să se limiteze doar la acumularea de informații și abilități tehnice”, se menționează într-o postare pe Facebook

 

Reprezentanții CMR afirmă, totodată, că sunt pe deplin conștienți de abilitatea cadrelor medicale de a prioritiza nevoile pacienților, în orice circumstanțe.

 

„Astăzi, vrem să subliniem respectul și recunoștința noastră pentru munca pe care o depuneți, pacienții având permanent nevoie de sprijinul, cunoștințele și empatia dumneavoastră. Totodată, este esențial ca eforturile dumneavoastră să fie recunoscute corespunzător și valorizate la justa măsură. Colegiul Medicilor din România vă mulțumește pentru eforturile continue și pentru devotamentul față de pacienți și profesie”, se mai spune în postare.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe