Newsflash
ACTUALITATE Știri

Cum puteți obține rapid și cu prioritate viza pentru Statele Unite ale Americii, dacă sunteți membru CMR

de Florentina Ionescu - oct. 9 2023
Cum puteți obține rapid și cu prioritate viza pentru Statele Unite ale Americii, dacă sunteți membru CMR

Medicii români au prioritate la obținerea vizei temporare B1/B2 pentru Statele Unite ale Americii, în baza unui parteneriat între Colegiul Medicilor din România și Ambasada Statelor Unite ale Americii la București.

Colegiul Medicilor din România (CMR) le oferă medicilor interesați detalii despre documentele necesare și pașii pentru obținerea vizei. Începând cu 1 octombrie a.c., CMR oferă membrilor săi prioritate și rapiditate în procesul de obținere a vizei temporare B1/B2 pentru Statele Unite ale Americii, se arată într-o informare transmisă de CMR. 

Ce înseamnă acest lucru? Că programul acoperă vizele din categoria B1 (călătorii în scop de afaceri) și categoria B2 (călătorii în scop turistic) „și ne permite să programăm cu prioritate interviuri pentru membrii Colegiului Medicilor din România și familia apropiată (soț/soție și copii), cu condiția să îndeplinească umătoarele criterii de eligibilitate: să fie membru activ al Colegiului Medicilor din România (sau membru apropiat al familiei - soț/soție și copii); să nu îi fi fost refuzat accesul în Statele Unite în trecut; să nu aibă cazier fiscal sau judiciar”, precizează conducerea CMR. 

Mai multe detalii sunt disponibile la acest link. Puteți contacta responsabilul CMR, pentru detalii și sprijin: Oana Maria Tătărău (la telefon: 0734 511 268, sau pe e-mail: viza.sua@cmr.ro).

Puteți consulta ghidul de completare a vizei pentru SUA B1/B2 Formular DS-160, aici: https://s.go.ro/yxvgjjmm.


Notă autor:

https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/4-iulie-ziua-independen-ei-libertate-mandrie-1202723/

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe