Newsflash
ACTUALITATE Știri

Conferința Națională de Sănătate Publică va avea loc în perioada 16 - 18 mai

de Magdalena Tănăsescu - mar. 25 2024
Conferința Națională de Sănătate Publică va avea loc în perioada 16 - 18 mai

Cea de-a treia ediție a Conferinței Naționale de Sănătate Publică de la Timișoara va avea loc între 16 și 18 mai a.c., și va purta titlul „Sănătatea Publică. Pur și Simplu”.

Printre temele care vor fi abordate în cadrul conferinței se numără: „Stilul de viață, determinant al stării de sănătate”; „Actualități în supravegherea stării de sănătate a lucrătorilor”; „Sănătatea digitală și transformarea digitală a sistemelor de sănătate”; „Infecții Asociate Actului Medical: etiologie, supraveghere și patternuri de rezistență”. 

 

De asemenea, va fi organizat și un curs preconferință, în cadrul căruia va fi analizată abodarea interdisciplinară a bolilor transmise prin vectori. 

 

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, la eveniment sunt invitați să participe medici din specialitățile: epidemiologie, igienă, microbiologie, laborator, boli infecțioase, sănătate publică, ATI, psihiatrie etc. 

 

Înscrierea la conferință se poate face pe site-ul www.epivest.ro, până cel mai târziu la data de 12 mai 2024. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe