Newsflash
ACTUALITATE Știri

Federația „Solidaritatea Sanitară” a creat un Calculator al salariilor din Sănătate

de Magdalena Tănăsescu - aug. 8 2023
Federația „Solidaritatea Sanitară” a creat un Calculator al salariilor din Sănătate

Salariații din Sănătate au acum posibilitatea de a-și calcula atât veniturile salariale actuale, cât și cele pe care le-ar avea dacă ar urma să se aplice proiectul legii salarizării.

Potrivit unei postări de pe Facebook, Federația „Solidaritatea Sanitară” a creat o aplicație numită Calculatorul salariilor din sănătate (CSS), care poate fi accesată la adresa: https://css.solidaritatea-sanitara.ro/comparator. 

„Calculatorul arată atât veniturile salariale actuale, cât și cele pe care oamenii le-ar avea dacă s-ar aplica proiectul legii salarizării (partea privitoare la angajații din sectorul public de sănătate). Proiectul a fost negociat de către cele două federații sindicale reprezentative cu Ministerul Sănătății”, se menționează în postare.

Reprezentanții organizației sindicale susțin că aplicația le oferă angajaților posibilitatea de a își exprima punctul de vedere și de a face observații menite să corecteze eventualele erori.

„Nu avem garanții că noua lege a salarizării va avea forma pe care o propunem împreună cu Ministerul Sănătății. Putem însă să acționăm cu toții pentru a determina forurile responsabile să preia această formă! Este important să ne comunicați dacă apreciați ca fiind echitabile prevederile proiectului de lege în cauză”, se mai spune în postarea citată. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe